handige links

Sociale kaart Sociaal Domein Zutphen 

WMO:

Ondersteuning en begeleiding   hier vinndt uw alle informatie over ondersteining en begeleiding die de gemeent aan hun inwoners bied. 

Hulp in en om het huis   heeft uw hulp nodig in uw huishouding kunt u hier de mogelijkheden vinden die worden geboden.

Slecht ter Been   bent uw slecht te been en heeft u een hulpmiddel nodig of aangepast vervoer hier vindt u de mogelijkheden die er geboden worden.

 

Werk in Inkomen

Geldzaken / minima  hier vindt uw alle informatie over de onderstuening die gemeente Zutphen kan bieden aan hun inwoners van Zutphen en Warnsveld

Werk  heeft uw moeite om werk zelfstandig te regelen voor je zelf hier alle ondersteuning die de gemeente Zutphen kan bieden aan die inwoners.

Actief zijn en meedoen  hier vindt u alle informatie die de gemeente Zutphen kan bieden aan de inwoners van Zutphen en Warnsveld om actief mee te kunnen doen.

 

Jeugd

jeugd en gezin  hier vindt uw alle mogelijkheden als er problemen zijn binnen uw gezin welke ondersteuning gemeente Zutphen kan bieden aan de inwoners van Zutphen en Warnsveld. 

 

 

Samenwerkingspartners van de BASD

Clientenraadadviesraad gemeente Zutphen hier kunt uw terecht voor ondersteuning als eveudelweel als u ondersteuning heeft met de geboden hulp in de Paticipatiewet 

Platform Sociaal Domein Zutphen  deze platform organiseerd thema bijeenkomsten over begeleiding en ondersteuning in het sociaal domein voor inwoners van Zutphen en Warnsveld en organisaties 

Platform Gehandicte en Chronische Zieken Zutphen dit is het platform die de belangen van gehandicapte en chronische zieken behartigd in de gemeente Zutphen en houden zich bezig met de rechten van mensen met een gehandicpte en chronsiche zieken en het VN verdrag.

Ixta Noa Zupthen  dit is een organisatie met allemaal ervaringsdeskundige op het gebied van mensen die  psychiatrische belevingen hebben en mensen ondersteuning biedt in hun herstel van hun leven.